Maloprodaja: Rumenačka 1, Novi Sad, radno vreme 08-20h, subotom od 08-16h - 069/5122093

Pitanja vezano za delove nam možete slati na viber 069/5580933 (samo poruke bez poziva)

        

Kategorije

Prijava za prijem naših ponuda

Cenjeni kupci,

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo prvo izdanje DEKOM KATALOGA rezervnih delova za belu tehniku za 2015. godinu.

Katalog2015.Katalog2015.


Katalog je u A4 formatu, štampan u crno beloj štampi na 100 gr. papiru i na 560 stranica obuhvata sve kategorije artikala koje nudimo a to uključuje preko 4000 rezervnih delova.
Svaki deo pored slike ima naziv, šifru za poručivanje i kratak opis u kojem možete pronaći kodove orginala, tehničke karakteristike artikla i brojne dodatne informacije.

Namena kataloga je da olakša rad serviserima bele tehnike i omogući im jednostavan i brz način poručivanja rezervnih delova bilo putem našim maloprodajnih objekata tako i putem internet prodavnice. Dodatno, katalog je namenjen i maloprodajama rezervnih delova kao pomoćno sredstvo u svakodnevnom radu sa kupcima.

Štampani katalog je komercijalne prirode i možete ga kupiti putem sajta po ceni od 2900 RSD + troškovi dostave.

Poručite štampani katalog!

Kako se radi o 1. izdanju štampanog kataloga moguće su štamparske greške. Takođe, verujemo da ima mesta za brojna poboljšanja pa apelujemo na sve da nam mogu pisati na katalog@dekom.co.rs.

Sve sugestije, kritike i pohvale su dobrodošle.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Delovi kataloga (po kategorijama proizvoda) će uskoro biti dostupni u elektronskoj formi i moći će besplatno da se preuzmu sa našeg sajta.

U elektronskim katalozima, pored navedenog sadržaja, svaki artikal će imati i link ka artiklu u našoj online prodavnici te će poručivanje artikala biti veoma pojednostavljeno.Srdačano
Dekom d.o.o.