MALOPRODAJA, Rumenačka 1, Novi Sad, 069/512-2093

usled godišnjih odmora radno vreme prodavnice u periodu od 10.01.2022 do 23.01.2022. je skraćeno od 09-17h

Pitanja vezano za delove nam možete slati na VIBER 069/558-0933  uz podatak o vrsti uređaja, proizvođaču i modelu.

Kategorije

Prijava za prijem naših ponuda

Cenjeni kupci,

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo prvo izdanje DEKOM KATALOGA rezervnih delova za belu tehniku za 2015. godinu.

Katalog2015.Katalog2015.


Katalog je u A4 formatu, štampan u crno beloj štampi na 100 gr. papiru i na 560 stranica obuhvata sve kategorije artikala koje nudimo a to uključuje preko 4000 rezervnih delova.
Svaki deo pored slike ima naziv, šifru za poručivanje i kratak opis u kojem možete pronaći kodove orginala, tehničke karakteristike artikla i brojne dodatne informacije.

Namena kataloga je da olakša rad serviserima bele tehnike i omogući im jednostavan i brz način poručivanja rezervnih delova bilo putem našim maloprodajnih objekata tako i putem internet prodavnice. Dodatno, katalog je namenjen i maloprodajama rezervnih delova kao pomoćno sredstvo u svakodnevnom radu sa kupcima.

Štampani katalog je komercijalne prirode i možete ga kupiti putem sajta po ceni od 2900 RSD + troškovi dostave.

Poručite štampani katalog!

Kako se radi o 1. izdanju štampanog kataloga moguće su štamparske greške. Takođe, verujemo da ima mesta za brojna poboljšanja pa apelujemo na sve da nam mogu pisati na [email protected].

Sve sugestije, kritike i pohvale su dobrodošle.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Delovi kataloga (po kategorijama proizvoda) će uskoro biti dostupni u elektronskoj formi i moći će besplatno da se preuzmu sa našeg sajta.

U elektronskim katalozima, pored navedenog sadržaja, svaki artikal će imati i link ka artiklu u našoj online prodavnici te će poručivanje artikala biti veoma pojednostavljeno.Srdačano
Dekom d.o.o.