MALOPRODAJA, Rumenačka 1, Novi Sad, 069/512-2093

radno vreme pon-pet 08-20h, subota od 08-16h

Pitanja vezano za delove nam možete slati na VIBER 069/558-0933 

      

Kategorije

Prijava za prijem naših ponuda

Poštovani korisnici,

Predstavljamo Vam mogućnost kupovine po sniženim (veleprodajnim) cenama u našoj online prodavnici.
 

Odobravamo popuste za servisere i majstore.Ukoliko imate stalnu potrebu za robom iz našeg prodajnog asortimana, ako delove nabavljate za prvu ugradnju ili ih koristite za dalju prodaju, ako ste kućni majstor ili serviser, možete ostvariti bolje, veleprodajne cene i odgovarajuće rabate koji se u odnosu na maloprodajne cene kreću od 5% pa i do više od 50%.

Sve što je potrebno da biste ostvarili popust na naš celukupan prodajni asortiman jeste da se registrujete na sajtu i da zatražite pristup veleprodajnim cenama telefonom ili preko mejla. Vaša prva porudžbina po veleprodajnim cenama treba da sadrži 5 ili više različitih artikala, čija ukupna vrednost mora biti veća od 500 rsd.


Možete izvršiti prvu porudžbinu danas a sledeću kada Vi za to budete imali potrebe. Samo prva porudžbina mora da sadrži 5+ artikala, a već svaka naredna može da sadrži samo jedan artikal, ali će te i dalje ćete kupovati po sniženim cenama ostvarujući značajne rabate.

Kako da izvršite prvu porudžbinu i ostvarite navedene rabate?

Ako ste već registrovani ne morate praviti novi nalog da biste ostvarili popust. Vaš nalog će biti nadograđen na nalog kojim automatski ostvarujete rabate nakon što zatražite pristup cenama sa popustom, a nakon toga izvršite prvu porudžbinu.

Ako ste nov posetioc našeg sajta da bi dobili mogućnost kupovine po veleprodajnim cenama potrebno je da uradite sledeće:

1. Napravite korisnički nalog.

2. Pošaljite nam upit preko kontakt forme na sajtu ili pak pozovite broj telefona 022 558 093 i zatražite od naših kolega da Vam omoguće da kupujete po sniženim cenama.

3. Nakon što dobijete potvrdu (usmeno putem telefona) ili pak email-om ako ste koristili kontakt formu, da je Vaš nalog nadograđen, ponovo se ulogujte i napravite Vašu prvu porudžbinu artikala.

4. Uživajte u kupovini. Nakon što se ulogujete sa svojim korisničkim imenom cene koje ćete videti na sajtu su sa Vaše cene sa uračunatim popustom. Popusti variraju od artikla do artikla i kreću se od 5% pa i do preko 50%. Kada ste na sajtu ali niste ulogovani možete videti naše maloprodajne cene u koje nije uračunat Vaš popust. 

Vreme je novac!

 


 

 

Za bilo kakvo pitanje ili pomoć slobodno nam se obratite.

Ispod se nalazi primer ostvarenog popusta na specifičan artikal.

Standardni cenovnik za sve članove, goste i ne registrovane posetioce:


 

Primenjene cene sa popustom:

Dekom d.o.o. zadržava pravo da izmeni ove uslove u bilo kom trenutku ili da otkaže ovaj servis ukoliko proceni da je to neophodno.