Upite za delove možete slati viber porukom na sledeće brojeve:

069/512-2093 maloprodaja Novi Sad *** 069/558-0933 maloprodaja Inđija

Kategorije

Ocenite nas na Google-u!

Prijava za prijem naših ponuda

Dekom d.o.o. Inđija je trgovačka firma osnovana 1993 godine, koja je svoju delatnost bazirala na veleprodaji rezervnih delova za belu tehniku.

1999. godine otvorena je prva maloprodaja u Novom Sadu, Rumenačka 1, a 2007. i druga u ul. Braće Dronjak br.14 (sada premeštena na novu lokaciju Futoška 62), takođe u Novom Sadu. Pad potražnje za rezervnim delovima, uz stalno praćenje zahteva kupaca, doveo je do širenja asortimana, tako da danas u maloprodajama osim rezervnih delova za belu tehniku imamo i kompletan asortiman elektromaterijala, rasvetu, antenski materijal, vodovodni program i još mnogo toga namenjenog za Vaš dom.

Obzirom na kretanja na tržištu koja su se nepovoljno odrazila na trgovinu rezervnim delovima za belu tehniku, 2008. godine firma uporedo sa postojećom delatnošću započinje i novu. Uvozom mašine za podpovršinsko lasersko graviranje unutar kristala i drugih providnih materijala kao što su staklo i akril (pleksiglas) pokrenut je novi ciklus u razvoju preduzeća od koga tek u narednom periodu očekujemo rezultate. Otvoren je i treći maloprodajni objekat za prodaju podpovršinski graviranih kristala u Beogradu, u shopping centru Ušće, na drugom spratu a između bioskopa Kolosej i ComTrade shop-a . Naš cilj je da korišćenjem vrhunske tehnologije ostvarimo vodeću ulogu u oblasti podpovršinskog laserskog graviranja na našem tržištu. Takođe da proširmo delatnost na uvoz i veleprodaju kristala, i drugih galerijskih proizvoda.

Više o našoj drugoj branši možete pogledati na sajtu: https://www.3dcrystal3d.com

Iduća etapa u razvoju preduzeća biće pokretanje web portala namenjenog svima koji se na bilo koji način bave belom tehnikom i drugim uređajima u domaćinstvu kao i profesionalnom opremom u ugostiteljstvu i trgovini. Detalje možete videti na adresi http://www.tvojservis.com.

U pripremi je lokalizacija weberp poslovne aplikacije namenjene za vođenje kompletnog poslovanja preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća, izrada internet prezentacija i web hosting za sve zainteresovane korisnike portala tvojservis.com. 

Dekom d.o.o. je u privatno preduzeće u vlasništvu g-dina Neđe Dolića. Raspolaže savremenim poslovnim prostorom u Inđiji i Novom Sadu i ima ukupno 9 stalno zaposlenih radnika koji svojom stručnošću i ljubaznošću nastoje da zadovolje zahteve kupaca u oba segmenta delatnosti i opravdaju njihovo poverenje.

Naša online prodavnica je najnoviji segment poslovanja na kome intenzivno radimo. Odavno je pokazano da je online trgovina budućnost koja nema alternativu te smo i mi krenuli tim stopama. Trudićemo se da svojim cenama ali asortimanom pre svega zadovoljimo sve sadašnje i buduće klijente nudeći im veliki izbor rezervnih delova kako za česte tako i za one ređe brendove uređaja prisutnih na našem tržištu. 

Vreme pred nama sa sobom donosi drugačije potrebe i nove tehnologije potrebne za njihovo ostvarenje. Mi smo ih prepoznali i stojimo Vam na raspolaganju, sa ciljem da međusobnom saradnjom ostvarimo zajedničke interese.

Molimo Vas da nam svojim komentarima pomognete da u svom poslu budemo još bolji. Otvoreni smo za svaku sugestiju i kritiku te nam možete pisati. 

Dobrodošli.
Dekom d.o.o