MALOPRODAJA, Rumenačka 1, Novi Sad, 069/5122093 

Radno vreme: pon-pet 08-19h, sub 08-15h

Pitanja vezano za delove nam možete slati porukom na VIBER 069/5580933 
uz
podatak o vrsti uređaja, proizvođaču i modelu.

Kategorije

Ocenite nas na Google-u!

Prijava za prijem naših ponuda

Poštovani korisnici,

Predstavljamo Vam mogućnost kupovine po sniženim (veleprodajnim) cenama u našoj online prodavnici.
 

Ukoliko imate stalnu potrebu za robom iz našeg prodajnog asortimana, ako delove nabavljate za prvu ugradnju ili ih koristite za dalju prodaju, ako ste kućni majstor ili serviser, možete ostvariti bolje, veleprodajne cene i odgovarajuće rabate koji se u odnosu na maloprodajne cene kreću od 5% pa i do više od 50%

 

Odobravamo popuste za servisere i majstore.

Kako da izvršite prvu porudžbinu i ostvarite navedene rabate?

Ako ste već registrovani ne morate praviti novi nalog da biste ostvarili popust. Vaš nalog će biti nadograđen na nalog kojim automatski ostvarujete rabate nakon što zatražite pristup cenama sa popustom, a nakon toga izvršite prvu porudžbinu.

Ako ste nov posetioc našeg sajta da bi dobili mogućnost kupovine po veleprodajnim cenama potrebno je da uradite sledeće:

1. Napravite korisnički nalog.

2. Pošaljite nam upit preko kontakt forme na sajtu ili pak pozovite broj telefona 022 558 093 ili 069/512-2093 i zatražite od naših kolega da Vam omoguće da kupujete po sniženim cenama.

3. Nakon što kolege izvrše proveru a Vi dobijete potvrdu (usmeno putem telefona) ili pak email-om ako ste koristili kontakt formu, da je Vaš nalog nadograđen, ponovo se ulogujte i napravite Vašu prvu porudžbinu artikala.

4. Uživajte u kupovini. Nakon što se ulogujete sa svojim korisničkim imenom cene koje ćete videti na sajtu su sa Vaše cene sa uračunatim popustom. Popusti variraju od artikla do artikla i kreću se od 5% pa i do preko 50%. Kada ste na sajtu ali niste ulogovani možete videti naše maloprodajne cene u koje nije uračunat Vaš popust. 

Vreme je novac!

 


 

 

Za bilo kakvo pitanje ili pomoć slobodno nam se obratite.

Ispod se nalazi primer ostvarenog popusta na specifičan artikal.

Standardni cenovnik za sve članove, goste i ne registrovane posetioce:


 

Primenjene cene sa popustom:

Dekom d.o.o. zadržava pravo da izmeni ove uslove u bilo kom trenutku ili da otkaže ovaj servis ukoliko proceni da je to neophodno.